Unieke canvas

Ideaal voor bijzondere gelegenheden

In de rijkdom aan mogelijkheden die BESTinPhotoalbum je biedt zal je zeker een geschikte canvas vinden voor jouw gelegenheid.

Je hoeft alleen maar je mooiste foto (of meerdere foto’s) uit te zoeken om je eigen, zelfgemaakte canvas te ontwerpen.
Het is een fantastische mogelijkheid om je beste foto’s tot een onderdeel van je thuis te maken.
Wil je iemand echt iets bijzonders schenken? Met een canvasfoto sla je de bal nooit mis! Kies je beste foto en ontwerp deze gepersonaliseerde verrassing.
Het is een geschenk vanuit je hart, een vereeuwigd moment… Is het geen moeilijke keuze om te bedenken welke foto er op je eerste canvas komt?

Start meteen met het ontwerpen van je canvas!

Hoe maak je je eigen unieke canvas?

Het is tijd om te beginnen met het ontwerpen van jouw canvas!
Download onze gratis software, kies een achtergrond en binnen enkele minuten ben je klaar met een prachtig geschenk voor je geliefden.

Onze software helpt je stap voor stap bij het maken van jouw fotoalbum, canvas, spiraalschrift of fotoschrift. Mocht je nog vrachen hebben, bekijk dan ons instructiefilmpje!

Hoe verloopt de levering en de bestelling?

Bij het maken van je bestelling kan je kiezen om het product thuis te laten bezorgen via bpost of af te halen in een Kialapunt naar keuze.

Bij afronding van de bestelling kan je kiezen uit verschillende betalingswijzen. De afhandeling hiervan gebeurt door een erkend en betrouwbaar betalingssysteem.

Als je vragen hebt over de BESTinPhotoalbum software, het plaatsen van je bestelling of de levering staat onze klantenservice klaar om al je vragen via support@bestingraphics.be of telefonisch op +32 14 43 53 40 (8u30 – 17u00) te beantwoorden.

download nu je softwaresjablonen en exclusieve cadeaus

Volg ons op Facebook en Twitter voor handige tips en acties!

Loop je vast?
Wij helpen!

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]