300 x 300 mm

Geweldig geschenk voor alle gelegenheden!

Een fotoalbum is een prachtig geschenk voor allerlei gelegenheden en bewaart je mooiste herinneringen op een waardevolle manier.   BESTinPhotoalbum biedt je de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende formaten die het beste bij de gelegenheid en jouw digitale foto’s passen. Je kan dus een exclusief fotoalbum ontwerpen van je zomervakantie. Een fotoalbum waar zelfs een professionele fotograaf jaloers op zou kunnen worden!

Laat het een kerst- of een verjaardagscadeau zijn, of gewoon het vastleggen van het gevoel die je op je trouwdag hebt ervaren: het maken van je eigen uniek fotoalbum bij BESTinPhotoalbum is de beste keuze. Dankzij de vele sjablonen en extraatjes kan je binnen enkele minuten al een uniek cadeau bestellen waarmee al je vrienden blij zullen zijn.
Met een paar mooie woorden naast je foto’s kan je de eerste maanden van je baby vastleggen als een soort dagboek.
Een boek met harde kaft bewaart je mooiste herinneringen, zodat ze na jaren nog een glimlach op je gezicht kunnen toveren.

Kies je lievelingsfoto’s uit en maak nu je eigen, unieke fotoalbum!

Hoe maak je je eigen fotoalbum?

Download onze gratis fotoalbum software en kies een achtergrond. Binnen enkele minuten ben je klaar met een prachtig geschenk voor je vrienden.

Onze software helpt je stap voor stap bij het maken van jouw fotoalbum, canvas, spiraalschrift of fotoschrift. Mocht je toch nog twijfelen? Bekijk dan ons instructiefilmpje!

Hoe verloopt de levering en betaling?

Bij het maken van je bestelling kan je kiezen om het product thuis te laten bezorgen via bpost of af te halen in een Kialapunt naar keuze.
Bij afronding van de bestelling kan je kiezen uit verschillende betalingswijzen. De afhandeling hiervan gebeurt door een erkend en betrouwbaar betalingssysteem.

Als je vragen hebt over de bestinphotoalbum software, het plaatsen van je bestelling of de levering staat onze klantenservice klaar om al je vragen via support@bestingraphics.be of telefonisch op +32 14 43 53 40 (8u30 – 17u00) te beantwoorden.

download nu je softwaremet sjablonen en exclusieve cadeaus

Volg ons op Facebook en Twitter voor handige tips en acties!

Loop je vast?
Wij helpen!

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]